Keresés
Close this search box.

MBH Bank – BIT stratégiai partnerség

Stratégiai partnerként csatlakozott a BIT-hez az MBH Bank. A megállapodás részeként a hitelintézet 20 millió forinttal támogatja az iskolánkban folyó innovatív oktatást. A pénzügyi támogatáson túl közösen kidolgozunk egy fiataloknak szóló gyakorlatorientált pénzügyi oktatási modult, amely biztos és versenyképes tudást nyújt tanulóink részére. A vállalat ezzel nagy mértékben hozzájárul a diákjaink piacképes tudásának megalapozásához.

Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézeteként arra törekszik, hogy a társadalmi felelősségvállalási stratégiájában megfogalmazottak mentén, növelje a pénzügyi tudatosság szintjét a hazai lakosság körében és mindenki számára elérhető, modern pénzügyi ismereteket biztosítson. Emellett kiemelt figyelmet fordít a fiatalok edukációjára, ennek érdekében pedig folyamatosan keresi az oktatási célú együttműködési lehetőségeket és partnereket.

„A gazdaság egyik meghatározó szereplőjeként fontosnak tartjuk az új generáció igényeinek kiszolgálását és hatékony elérésüket. Éppen ezért stratégiai szinten is igyekszünk olyan pénzügyi és digitális szolgáltatásokat fejleszteni, amelyekkel eredményesen szólíthatjuk meg a fiatalokat. A fejlesztések mellett azonban kiemelten fontos, hogy ne csak az eszközöket, hanem az ezekhez szükséges tudást is biztosíthassuk számukra. Éppen ezért nagy öröm számunkra, hogy a BIT-tel köthettünk stratégiai megállapodást, hiszen ezáltal aktív részt vállalhatunk a jövő generációjának innovatív oktatásában” – emelte ki Kutas István, az MBH Bank kommunikációs ügyvezető igazgatója.

Az együttműködés bejelentésére a BIT pénteki rendezvényén került sor.

Right Menu Icon