Keresés
Close this search box.
Digitális környezet
Innovatív módszerek
Piacképes szaktudás
21. századi épület
21. századi tanárok
Magas szintű nyelvtanítás

Partnerek

Célunk, hogy diákjaink piacképes, a gazdasági szereplők elvárásai szerinti tudással, gyakorlati tapasztalattal felvértezve kerüljenek ki iskolánkból.
Iskolánk mind az elméleti, mind a gyakorlati képzésben meghatározó szerepet szán az intézménynek otthont adó, dinamikusan fejlődő gazdasági régió vállalatainak.
Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködések kialakítására törekszünk annak érdekében, hogy együtt építsük fel Magyarország modellértékű technikumát.

Sratégiai partnereink

CTP Management Hungary Kft.

A CTP Európa legnagyobb tőzsdén jegyzett logisztikai és ipari ingatlanokat fejlesztő és kezelő cégeként elkötelezett amellett, hogy támogassa azon települések közösségi életét, amelyekben logisztikai parkjaival jelen van. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy segítsük a szakképzések fejlesztését, ezzel is biztosítva az élvonalba tartozó szakemberek kinevelését.

MHB Bank

Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézeteként a társadalmi felelősségvállalási stratégiájában megfogalmazottak mentén arra törekszik, hogy erősítse a pénzügyi tudatosságot a hazai lakosság körében és mindenki számára elérhetővé tegye a modern pénzügyi ismereteket. Felelős nagyvállalatként kiemelt figyelmet fordít a fiatalok edukációjára, így ennek érdekében folyamatosan keresi az oktatási célú együttműködési lehetőségeket és partnereket. Az MBH Bank és a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium közösen kidolgozott egy fiataloknak szóló magas minőségű innovatív pénzügyi oktatási modult mely biztos tudást fog nyújtani a technikumban tanuló diákok részére.

Pallas Athéné Domus Meriti (PADME) Alapítvány

A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné Domus Meriti (PADME) Alapítvány, valamint a jogelődjei 9 éve végzik értékteremtő tevékenységüket.A PADME célja a magyar oktatás versenyképességének javítása, olyan tudományos, oktatási projektek támogatása, amelyek a világ élvonalába tartozó tudást, jó gyakorlatokat becsatornázzák a hazai tudományos életbe. Az Alapítványok a fennállásuk óta több mint 1700 projektet támogattak, mintegy 13 milliárd forint plusz forrást juttatva ezzel a tudomány számára.

Tesco

A szakemberképzés iránt elkötelezett Tesco iskolánk első stratégiai vállalati partnere. Az együttműködés keretében évi 10 millió forinttal járul hozzá az intézményben folyó innovatív oktatás megvalósításához. Szakembereik ezen túl részt vesznek diákjaink elméleti és gyakorlati képzésében, valamint mentorprogramot kínálnak legtehetségesebb tanulóink számára. A nagyvállalat az ország egyik legnagyobb duális képzőhelye. A 2022. szeptemberi tanév kezdetén 970 szakképzéses, munkaszerződéses tanuló vett részt duális képzési programjukban. Míg 2021-ben 63 szakképző intézménnyel működött együtt az áruházlánc, 2023-ra ezek száma 96-ra emelkedett.  

United Shipping

A konténerszállítmányozás területén az elmúlt években hihetetlen növekedést felmutató magyar szállítmányozócég, a United Shipping az innovációra és a kiválóságra összpontosítva kínálja ügyfeleinek a legmagasabb színvonalú szállítmányozási és logisztikai megoldásokat. A vállalatot a Financial Times a 2021-es üzleti év alapján a leggyorsabban növekvő magyarországi, a 2022-es üzleti év alapján pedig Európa leggyorsabban növekvő logisztikai cégeként listázta. Az iskolánkkal való együttműködés keretében a vállalat 4 éven keresztül évi 15 millió forinttal és közös szakmai programok szervezésével támogatja az intézményben folyó innovatív oktatást és szakmai képzést.

További partnereink

Laptopszaki

A Laptopszaki Magyarország egyik vezető laptop szervize és alkatrész webshopja, évente közel 40.000 laptop-felhasználónak nyújtanak gyors és szakszerű megoldást. Az iskolánkkal való együttműködés keretében szolgáltatásaival támogatja a BIT tanulóinak innovatív, laptoppal történő zavartalan és gördülékeny oktatását. Felelős vállalatként fontosnak tartják, hogy szakmai tudásuk megosztásával segítsék az IT oktatást, így részt vesznek diákjaink képzésében is.

Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

A szakképzés ágazati irányításáért felelős Innovációs és Technológiai Minisztérium (jelenleg Kulturális és Innovációs Minisztérium) elkötelezetten támogatja a szakképzés minőségi megújítását. Támogatja a BIT tanárainak képzését, különös tekintettel az innovatív pedagógiai módszerek elmélyítésére és tudásmegosztást szolgáló programok megvalósítására.

Velux alapítványok

A szakképzés fejlesztése iránt elkötelezett VELUX Alapítványok célja a világszerte elismert, gyakorlat-orientált dán szakképzési rendszer jógyakorlatainak és innovációinak megosztása, meghonosítása. Olyan hosszú távú és példaértékű fejlesztések megvalósításában vesznek részt világszerte, amelyek javítják a társadalom jövőbeni kilátásait.

Vodafone Vantage Towers

A digitális átalakulás egyik legnagyobb piaci szereplőjeként a Vantage Towers részt vett a létesülő iskola aktív kommunikációs rendszereinek (internet hálózatának) tervezésében. Ezen felül az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány infokommunikációs partnere. 

Csatlakozzon közösségünkhöz!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a czepek.julia@segelyszervezet.hu címen, vagy érdeklődjön a +36 70 353 2677 telefonszámon.

Kapcsolat

Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium

2060 Bicske, Kossuth tér 3. (2023-ig a Vajda János Technikum épületében)

OM azonosító: 910018

kapcsolat@bit-edu.hu

Right Menu Icon