Digitális környezet
Innovatív módszerek
Piacképes szaktudás
21. századi épület
21. századi tanárok
Magas szintű nyelvtanítás

Partnerek

Célunk, hogy diákjaink piacképes, a gazdasági szereplők elvárásai szerinti tudással, gyakorlati tapasztalattal felvértezve kerüljenek ki iskolánkból.
Iskolánk mind az elméleti, mind a gyakorlati képzésben meghatározó szerepet szán az intézménynek otthont adó, dinamikusan fejlődő gazdasági régió vállalatainak.
Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködések kialakítására törekszünk annak érdekében, hogy együtt építsük fel Magyarország modellértékű technikumát.

Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

A szakképzés ágazati irányításáért felelős Innovációs és Technológiai Minisztérium elkötelezetten támogatja a szakképzés minőségi megújítását. Támogatja a BIT tanárainak képzését, különös tekintettel az innovatív pedagógiai módszerek elmélyítésére és tudásmegosztást szolgáló programok megvalósítására.

Velux alapítványok

A szakképzés fejlesztése iránt elkötelezett Velux Alapítványok célja a világszerte elismert, gyakorlat-orientált dán szakképzési rendszer jógyakorlatainak és innovációinak megosztása/meghonosítása. Olyan hosszú távú és példaértékű fejlesztések megvalósításában vesznek részt világszerte, amelyek javítják a társadalom jövőbeni kilátásait.

Vodafone Vantage Towers

A digitális átalakulás egyik legnagyobb piaci szereplőjeként a Vantage Towers részt vett a létesülő iskola aktív kommunikációs rendszereinek (internet hálózatának) tervezésében. Ezen felül az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány (a fenntartó) infokommunikációs partnere.  

Csatlakozzon közösségünkhöz!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a szekely.erika@bit-edu.hu címen, vagy érdeklődjön a +36 70 657 6704 telefonszámon.

Kapcsolat

Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium

2060 Bicske, Kossuth tér 3. (2023-ig a Vajda János Technikum épületében)

OM azonosító: 910018

kapcsolat@bit-edu.hu

Right Menu Icon