Digitális környezet
Innovatív módszerek
Piacképes szaktudás
21. századi épület
21. századi tanárok
Magas szintű nyelvtanítás

Partnerek

Célunk, hogy diákjaink piacképes, a gazdasági szereplők elvárásai szerinti tudással, gyakorlati tapasztalattal felvértezve kerüljenek ki iskolánkból.
Iskolánk mind az elméleti, mind a gyakorlati képzésben meghatározó szerepet szán az intézménynek otthont adó, dinamikusan fejlődő gazdasági régió vállalatainak.
Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködések kialakítására törekszünk annak érdekében, hogy együtt építsük fel Magyarország modellértékű technikumát.

Sratégiai partnereink

Tesco

A szakemberképzés iránt elkötelezett Tesco iskolánk első stratégiai vállalati partnere. Az együttműködés keretében évi 10 millió forinttal járul hozzá az intézményben folyó innovatív oktatás megvalósításához. Szakembereik ezen túl részt vesznek diákjaink elméleti és gyakorlati képzésében, valamint mentorprogramot kínálnak legtehetségesebb tanulóink számára. A nagyvállalat az ország egyik legnagyobb duális képzőhelye. A 2022. szeptemberi tanév kezdetén 970 szakképzéses, munkaszerződéses tanuló vett részt duális képzési programjukban. Míg 2021-ben 63 szakképző intézménnyel működött együtt az áruházlánc, 2023-ra ezek száma 96-ra emelkedett.  

Pallas Athéné Domus Meriti (PADME) Alapítvány

A Magyar Nemzeti Bank által létrehozott Pallas Athéné Domus Meriti (PADME) Alapítvány, valamint a jogelődjei 9 éve végzik értékteremtő tevékenységüket.A PADME célja a magyar oktatás versenyképességének javítása, olyan tudományos, oktatási projektek támogatása, amelyek a világ élvonalába tartozó tudást, jó gyakorlatokat becsatornázzák a hazai tudományos életbe. Az Alapítványok a fennállásuk óta több mint 1700 projektet támogattak, mintegy 13 milliárd forint plusz forrást juttatva ezzel a tudomány számára.

CTP Management Hungary Kft.

A CTP Európa legnagyobb tőzsdén jegyzett logisztikai és ipari ingatlanokat fejlesztő és kezelő cégeként elkötelezett amellett, hogy támogassa azon települések közösségi életét, amelyekben logisztikai parkjaival jelen van. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy segítsük a szakképzések fejlesztését, ezzel is biztosítva az élvonalba tartozó szakemberek kinevelését.

További partnereink

Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM)

A szakképzés ágazati irányításáért felelős Innovációs és Technológiai Minisztérium (jelenleg Kulturális és Innovációs Minisztérium) elkötelezetten támogatja a szakképzés minőségi megújítását. Támogatja a BIT tanárainak képzését, különös tekintettel az innovatív pedagógiai módszerek elmélyítésére és tudásmegosztást szolgáló programok megvalósítására.

Velux alapítványok

A szakképzés fejlesztése iránt elkötelezett VELUX Alapítványok célja a világszerte elismert, gyakorlat-orientált dán szakképzési rendszer jógyakorlatainak és innovációinak megosztása, meghonosítása. Olyan hosszú távú és példaértékű fejlesztések megvalósításában vesznek részt világszerte, amelyek javítják a társadalom jövőbeni kilátásait.

Vodafone Vantage Towers

A digitális átalakulás egyik legnagyobb piaci szereplőjeként a Vantage Towers részt vett a létesülő iskola aktív kommunikációs rendszereinek (internet hálózatának) tervezésében. Ezen felül az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány infokommunikációs partnere. 

Csatlakozzon közösségünkhöz!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a czepek.julia@segelyszervezet.hu címen, vagy érdeklődjön a +36 70 353 2677 telefonszámon.

Kapcsolat

Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium

2060 Bicske, Kossuth tér 3. (2023-ig a Vajda János Technikum épületében)

OM azonosító: 910018

kapcsolat@bit-edu.hu

Right Menu Icon