Digitális környezet
Innovatív módszerek
Piacképes szaktudás
21. századi épület
21. századi tanárok
Magas szintű nyelvtanítás

Szakirányok

Gimnázium – 0001

Ha felsőfokú tanulmányokban gondolkodsz, válaszd gimnáziumi képzésünket, ahol legfőbb célunk az általános műveltség megalapozása. A felsőfokú tanulmányok feltétele a sikeres érettségi vizsga, melynek megszerzéséhez minden segítséget megkapsz majd. Iskolánkban ezen felül biztos nyelvtudásra is szert tehetsz angol, német és spanyol nyelvekből.

Magyar-angol két tanítási nyelvű gimnázium – 0002

Ha szeretnél felsőfokú, magabiztos nyelvtudásra szert tenni, válaszd magyar-angol két tanítási nyelvű gimnáziumi képzésünket!
A nyelvi előkészítő évben heti 18 órában tanulhatod az angol nyelvet, a 9-12. évfolyamon pedig bizonyos tantárgyakat idegen nyelven is elsajátíthatsz, melyben anyanyelvi tanárok is a segítségedre lesznek. A képzés megfelelő alapot nyújt felsőfokú tanulmányaidhoz is.
A nyelvi előkészítő év során (2024. márciusig) lehetőséged van jelezni, ha a következő tanévet nem a két tanítási nyelvű, hanem az általános gimnáziumi képzésben kívánod folytatni.

Pénzügy-számvitel – 0003

Pénzügyi-számviteli ügyintézőként adminisztrációs, informatikai és gazdasági alapismereteket is elsajátítasz a képzés során. A pénzügyi-számviteli technikus könyvelési feladatokat lát el, számítógépes programokat használ, nyilvántartások vezetésében vesz részt, közreműködik egyes pénzügyi műveletek előkészítésében és lebonyolításában. A képzés előnyt jelent a gazdasági irányú továbbtanuláshoz.

Szakmajegyzék száma: 504110901

Tudj meg többet: https://szakkepzes.ikk.hu

Informatika – 0004

Szoftverfejlesztő- és tesztelő technikusként megtanulsz webes és mobil alkalmazásokat fejleszteni. Részt veszel a tervezési folyamatban, a kódolásban, a tesztelésben és az elkészült szoftver támogatásában is. A programozási feladatokon túl felkészítünk adatbázisok tervezésére és kezelésére is. A képzéssel megfelelő alapot kapsz felsőfokú tanulmányaidhoz is.

Szakmajegyzék száma: 506131203

Tudj meg többet: https://szakkepzes.ikk.hu/

Logisztika – 0005

A logisztika az üzleti élet egyik kulcsfontosságú területe. Feladata, hogy megtervezze és megszervezze bizonyos erőforrások (pl. alapanyagok, személyek, információk) áramlását, szállítását, irányítását. Mindezt azért, hogy a bonyolult gazdasági folyamatokat leegyszerűsítse, hatékonyabbá tegye. Logisztikai technikusként ebbe a stratégiai jelentőségű munkába kapcsolódhatsz be. A képzés felsőfokú tanulmányaidnak is megfelelő alapot nyújt.

Szakmajegyzék száma: 510411506

Tudj meg többet: https://szakkepzes.ikk.hu/

A részletes felvételi tájékoztató itt olvasható!

Kapcsolat

Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium

2060 Bicske, Kossuth tér 3. (2023-ig a Vajda János Technikum épületében)

OM azonosító: 910018

kapcsolat@bit-edu.hu

Right Menu Icon