Keresés
Close this search box.
Digitális környezet
Innovatív módszerek
Piacképes szaktudás
21. századi épület
21. századi tanárok
Magas szintű nyelvtanítás

Az intézmény fenntartója

Iskolánk fenntartója az Ökumenikus Segélyszervezet. A Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium megalapításával Magyarország legmodernebb, legjobb technikumát és gimnáziumát kívánja létrehozni, mely minden téren a minőséget képviseli, valamint háttérbázisa, laborja lehet a legkorszerűbb oktatási, fejlesztési módszereknek, és fontos modellintézménye annak a polgári értékeken alapuló társadalmi fejlődésnek, amely mellett a Segélyszervezet alapításától kezdve elköteleződött.

1991-es alapítása óta az Ökumenikus Segélyszervezet hazai és nemzetközi fejlesztési munkájának is meghatározó értékévé vált a képzés. Az elmúlt évtizedek projektjei között az oktatás valamennyi szintjét megtaláljuk, a bölcsődétől egészen a felnőtt szakképzésig. Hazai képzési tevékenységeinek szakmai irányítására 2020-ban létrehozta az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítványt. Az alapító szervezeten túl az alapítvány kuratóriumát alkotó neves vezető szakemberek is garanciát jelentenek a meghirdetett célkitűzések magas színvonalon történő megvalósulására.

Kuratórium

Járai Zsigmond

a kuratórium elnöke, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke, volt pénzügyminiszter 

A kuratórium tagjai

Balog Zoltán

református püspök, korábbi emberi erőforrások miniszter

Lehel László

az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója

Dr. Szebedy Tas

a Városmajori Gimnázium igazgatója

Dr. Budai J. Gergő

a Vodafone Vantage Towers Zrt. elnök-vezérigazgatója

Dr. Marie-Therese Thiell

a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara alelnöke

Waberer György

üzletember

Az Ökumenikus Segélyszervezet hazánk egyik legnagyobb segélyszervezete. 1991-es alapítása óta hazai és nemzetközi fejlesztési munkájának is meghatározó értékévé vált a képzés. Az elmúlt évtizedek projektjei között az oktatás valamennyi szintjét megtaláljuk, a bölcsődétől egészen a felnőtt szakképzésig. A Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium megalapításával Magyarország legjobb szakképzést biztosító középiskoláját kívánja létrehozni.
Az intézmény előkészítése 2019-ben szoros együttműködésben kezdődött meg az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és – a segélyszervezet több korábbi sikeres modellprogramját támogató kiemelt stratégiai partnerével – a szakképzés fejlesztése iránt elkötelezett Velux Alapítványokkal.

A szektorokon átívelő összefogást a segélyszervezet számos, a maga területén vezető vállalati partner és szakértő bevonásával erősíti. Cél, hogy az intézmény inspiráló mintaként szolgáljon és lendületet adjon más hazai középiskolák számára is.

Right Menu Icon