Keresés
Close this search box.

Erasmus+ előkészületben

2023. tavaszán iskolánk is részt vesz abban az Erasmus+ csereprogramban, melyről kollégáink a hétvégén egyeztettek a lengyelországi Grudziądz-ban.

Az Erasmus+ ifjúsági csereprogramokban részt vevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy külföldre utazva közös projekten dolgozzanak más országok középiskolás diákjaival. A fiatalok műhelytalálkozókon, gyakorlati foglalkozásokon, vitákon, szerepjátékokban, valamint szabadtéri és egyéb tevékenységekben vehetnek részt. Kiváló alkalom ez arra is, hogy a gyerekek ismeretségeket kössenek külföldi kortársaikkal.

Az első programra a tervek szerint 2023. tavaszán kerül sor Lengyelországban, melyen diákjaink is részt vehetnek majd. A projekt a „Culture” témakört járja körbe, azaz a résztvevő országok diákjai saját kultúrájuk bemutatása mellett megismerkednek a résztvevő országok kultúrájával is. Játékos, interaktív foglalkozások sorozata tölti majd ki a 10 napos lengyelországi tartózkodást, melyet komoly felkészülés előz meg. A foglalkozások nyelve az angol lesz.

Right Menu Icon