Keresés
Close this search box.

Diákjaink Erasmus+ programon

Az Erasmus+ ifjúsági csereprogramokban részt vevő fiatalok lehetőséget kapnak arra, hogy külföldre utazva közös projekten dolgozzanak más országok középiskolás diákjaival. A fiatalok műhelytalálkozókon, gyakorlati foglalkozásokon, vitákon, szerepjátékokban, valamint szabadtéri és egyéb tevékenységekben vehetnek részt. Kiváló alkalom ez arra is, hogy a gyerekek ismeretségeket kössenek külföldi kortársaikkal.

A jelenleg futó projekt a „Culture” témakört járja körbe, azaz a résztvevő országok diákjai saját kultúrájuk bemutatása mellett megismerkednek a résztvevő országok kultúrájával is. A foglalkozások nyelve az angol.

Diákjaink örömmel számoltak be, hogy már az első pár nap után összekovácsolódott a nemzetközi csapat, köszönhetően a sok csoportmunkának, közös programnak. Nagy sikerrel zárult a BIT-es diákok első workshopja is, melyre már itthon rengeteget készültek. A kultúresteken a résztvevő országok ételeiből, szokásaiból kapnak ízelítőt, és van lehetőség kirándulásra, közös szabadidős tevékenységre is. A következő napokban még három workshop és egy kultúrest megszervezése vár a magyar csapatra.

Right Menu Icon