Keresés
Close this search box.
Digitális környezet
Innovatív módszerek
Piacképes szaktudás
21. századi épület
21. századi tanárok
Magas szintű nyelvtanítás

Az intézmény fenntartója

Iskolánk fenntartója az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány. Az alapítvány feladata, hogy az Ökumenikus Segélyszervezet bővülő hazai képzési tevékenységeit összefogja, valamint létrehozza Magyarország modellértékű technikumát és gimnáziumát. Az alapítvány kuratóriumát alkotó neves vezető szakemberek is garanciát jelentenek a meghirdetett célkitűzések magas színvonalon történő megvalósulására.

Az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány számlaszáma: OTP Bank 11784009-22232489

Kuratórium

Járai Zsigmond

a kuratórium elnöke, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke, volt pénzügyminiszter 

A kuratórium tagjai

Balog Zoltán

református püspök, korábbi emberi erőforrások miniszter

Lehel László

az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója

Dr. Szebedy Tas

a Városmajori Gimnázium igazgatója

Dr. Budai J. Gergő

a Vodafone Vantage Towers Zrt. elnök-vezérigazgatója

Dr. Marie-Therese Thiell

a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara alelnöke

Waberer György

üzletember

Az Ökumenikus Segélyszervezet hazánk egyik legnagyobb segélyszervezete. 1991-es alapítása óta hazai és nemzetközi fejlesztési munkájának is meghatározó értékévé vált a képzés. Az elmúlt évtizedek projektjei között az oktatás valamennyi szintjét megtaláljuk, a bölcsődétől egészen a felnőtt szakképzésig. A Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium megalapításával Magyarország legjobb szakképzést biztosító középiskoláját kívánja létrehozni.
Az intézmény előkészítése 2019-ben szoros együttműködésben kezdődött meg az Innovációs és Technológiai Minisztériummal és – a segélyszervezet több korábbi sikeres modellprogramját támogató kiemelt stratégiai partnerével – a szakképzés fejlesztése iránt elkötelezett Velux Alapítványokkal.

A szektorokon átívelő összefogást a segélyszervezet számos, a maga területén vezető vállalati partner és szakértő bevonásával erősíti. Cél, hogy az intézmény inspiráló mintaként szolgáljon és lendületet adjon más hazai középiskolák számára is.

Right Menu Icon